Kadmec FSP12W 12 Litre Manuel Meyve, Üzüm, Sebze Presi
Çeşitli meyve ve sebzelerin sıkılması için yüzlerce yıldır kullanılan geleneksel sıkma presi.
NASIL KULLANILIR?
1: Parçalanmış meyve, sebze ya da taneleri patlatılmış üzüm paslanmaz çelik sepetin içerisine doldurulur. (Temizlik kolaylığı için sıkılacak meyve torba biçiminde bir filenin içerisine doldurularak sıkılabilir.) 2: Presin üzerindeki kol saat yönüne çevrildikçe pres tablası sepetin içerisindeki ürüne baskı yapmaya başlar. Çelik sepetin içerisinde sıkışan ürünün suyu presin önündeki tahliye bölümünden akar. 3: Presten kova çıkartılır içerisindeki posa farklı bir kaba alınarak yeniden sıkıma hazır hale getirilir. Ek Tavsiye: Ürünü sıkıştırıp presledikten sonra meyve, sebze suyunun tahliye olmasını 15-20 saniye bekleyip tekrar sıkıştırırsanız daha çok meyve suyu elde edersiniz. Posa karıştırılıp tekrar sıkıldığında da az miktarda da olsa meyve suyu elde edilir.
BAZI KULLANIM ALANLARI:
Elma Suyu Sıkma Nar Sıkma Üzüm Sıkma Soğan sıkma Patlıcan, maydanoz, domates gibi çeşitli sebzelerin suyunun sıkılması Portakal, limon gibi narenciye suyu sıkma Mantı, pide, börek yapımında kullanılan soğanın suyunun sıkılması Gila Buru Suyu Sıkma Ahududu Sıkma Çeşitli Tıbbi Bitkilerin Suyunun Sıkılması Kullanımı ve temizliği kolaydır Gıdaya uygun malzemelerler üretilmiştir
Teknik Özellikler
MenşeiÇin Enerji Kaynağıİnsan gücü MalzemePaslanmaz çelik ve gıdaya uygun boya Sepet Hacmi12 Litre ModelFSP12W