Ravioli & Mantı Tepsisi Yuvarlak 12’li
Ravioli & Mantı tepsilerinin kullanımı ve temizliği oldukça basittir, Videoda da anlatıldığı üzere iki adet açılmış makarna veya erişte hamuru hazırlanır, Hamurlardan ilki tepsinin üzerine yatırılır, Tepsiden yer alan boşluklara denk gelecek şekilde daha öncede hazırlanan ıspanak; kıyma; peynir; patates vb, dolgu malzemleri hamurun üzerine yerleştirilir, Bu işlem tamamlandıktan sonra ikinci hamur ile malzemelerin üzeri örtülür, Daha sonra merdane yardımı ile tepsi üzerinden yeralan hamurların üzerinden geçilir, Tepsinin sağında ve solunda yer alan hamur fazlaları bir bıçak ile kesilerek alınır, Son olarak tepsi üzerinden alınan ravioli; mantı ve tortelli gibi içi dolgulu ürünlerimiz el ile kopartılarak tane haline getirilir.